Windows Azure

Microsoft azure

 

Store firmaer som Amazon, Google og Microsoft, som arbejder med store mængder data, tilbyder deres kunder at låne data til deres filer. Dette er en god nyhed for firmaer, som skal have adgang til deres filer uanset hvor de er og som heller ikke skal bekymre sig om det mindste. Microsoft har en cloud løsning der hedder ”Windows Azure”.

Microsoft Azure er vokset med lynets hast siden de startede med deres cloud løsning i 2010. Dette skyldes at de har lavet mange store aftaler med firmaer som udbyder disse løsninger, men også fordi det er skalerbart og nem at bruge. Azure har også vist sig at være en af de stærkeste på marked pga. dens infrastruktur også kaldet IaaS og Forbes har spået til at de vil nå en omsætning der hedder 2.3 milliarder dollars.

Mange IT virksomheder og professionelle IT folk bruger denne løsning og de har givet deres mening og cloud løsninger herunder, som du bør læse, hvis du overvejer at skaffe dig sådan en.

 

Besparelse & hurtig skalering

Med feks Microsoft Azure, skal virksomheder kun betale for resurser som deres applikation bruger. Skal man feks bruge adgang til flere bruger, så kan Microsoft bare tilføje flere og på den måde skalere din cloud. På denne måde skal virksomheder kun betale for det de bruger og det betyder at de kan spare penge, da de ikke skal betale i dyre domme for ingenting.

 

Pålidelighed

En fordel mere ved Microsoft Azure, er at dens pålidelighed. Hvis uheldet skulle være ude og en server går ned med din applikation på, så skifter Microsoft cloud selv til en anden server, så den applikation ikke går ned.

 

Nem opgradering

Azure tilbyder mange programmeringssprog, værktøjer og frameworks, så du altid kan finde en løsning og skal du bruge nogle bestemt web applikationer eller opgraderinger, så kan du nemt installere disse.

 

Integrer andre Microsoft værktøjer

For organisationer som er afhængige af værkstøjer som feks Sharepoint, Office 365 og Outlook, kan disse nemt integreres på en Microsoft cloud server

 

IaaS & Paas

Azure har en kombination af IaaS (managed) og PaaS (unmanaged) tjenester. IaaS giver virksomheder mulighed for at outsource deres cloud computing-infrastruktur og betaler kun for det de bruger. PaaS tillader virksomheder at oprette deres egne webapps og / eller software uden at skulle købe og vedligeholde den underliggende infrastruktur. Dette gør det muligt for organisationer at tilpasse deres cloud software-som Office 365, for eksempel – for at opfylde deres nøjagtige specifikationer og krav. Da Azure er førende inden for begge disse kategorier, kan virksomheder hurtigere og nemt opbygge, implementere og administrere applikationer.

 

Stærk BI og analytics support

Azure leverer administrerede SQL- og NoSQL-datatjenester og indbygget support til at grave dybere ind i data og afdække vigtige indsigter til forbedring af forretningsprocesser og beslutningstagning. Specifikt kan organisationer udnytte deres SQL Server i skyen og kan bruge HDInsight, Microsoft Azures Apache Hadoop-baserede skytservice, til at opbygge Hadoop-klynger til mere dybtgående analyse af data.

 

Azure har en fuldt integreret leveringsrørledning

Når du først har sammenlignet Azure fordelene fra et virksomhedsperspektiv, indser du, at der er mange elementer ud over en simpel opbevaring af filer.

Fra et arkitekturperspektiv har du virkelig brug for en samlet leveringsrørledning – her er Azures:

 

– Kildekontrol

– Enhedstestning

– Integrationstestning

– Levering

– Gå live værktøjer

 

Tildeling af specifikke arbejdsbyrder til forskellige miljøer kan til tider være fordelagtigt. Der er stor kontinuitet og man kan reducerer risikoen for integrationsfejl, når alle værktøjer er tilgængelige under en og samme paraply.

Det betyder, at Azure i tilfælde af produktopdateringer eller andre ændringer kan garantere [i høj grad], at deres rørledning er designet rigtigt – hvilket skaber en overbevisende forretningsmæssig sag.

 

Katastrofeinddrivelse i Azure

Med data, der overføres globalt, er det vigtigt for udbydere at have indbyggede fail-over og katastrofeinddrivningsmuligheder. De har regionale og globale fail-over muligheder, varme og kolde standby modeller samt rullende genstart, der arbejder ud af boksen. Disse muligheder sætter dem langt ud over den almindelige gamle lagerindstilling. Selv om dette måske ikke er noget der er et dagligt problem for en virksomhed, er det bestemt noget du med sikkerhed kan vide, sker i baggrunden.