Dame

Microsoft Navision – Dynamics NAV – En genial løsning for engros-handlere

Små til mellemstore virksomheder står overfor utallige udfordringer hver dag. Det kan være vanskeligt at få det hele til at balancere, og det vil i bedste fald udmatte dig og i værste fald svække dig. Det er en konstant udfordring at finde måder, hvorpå du mest effektivt kan udnytte medarbejdernes tid og virksomhedens ressourcer. Marginerne er små. Styr på omkostningerne er afgørende.

Disse virksomheder tyer i stadig højere grad til et af de mest betroede navne i branchen for at få en integreret løsning til virksomhedsledelse, der virkelig virker for dem. Microsoft Dynamics NAV er det produkt, de vælger. Virksomheder bruger dette administrative stykke værktøj, fordi de finder, at det kan implementeres hurtigt, det er brugervenligt, det kan tilpasses, og det er effektivt at vedligeholde.

Her følger nogle nøgleord for forretningssucces, som klart vil vise dig den essentielle værdi af Microsoft Dynamics NAV for din virksomhed:

Optimering

God lagerstyring kræver omhyggelig kontrol. Små til mellemstore virksomheder har ikke råd til sjusk, hvad angår lageret. Overfyldning medfører spild. Underfyldning resulterer i færre salg.

Du er nødt til at vide, hvad du har på lager, og hvad du skal bestille. Du skal kunne ekspedere ordrer fra kunderne og give dem produktet i hænderne så effektivt og problemfrit som muligt. Du har brug for nem adgang til finansielle data og lagerdata, så du kan holde øje med tendenser og tilfredsstille kundernes behov.

Microsoft Dynamics NAV-løsningen giver dig kontrol lige ved hånden. Den fjerner tidsspilde fra genindtastning af data. Det strømliner lagerstyringen, fordi det samler processen i en tilpasselig løsning, der er let at bruge og implementere.

Integrering

Hvis du nogensinde har været nød til at defragmentere harddisken på en computer for at gøre plads i hukommelsen og få den til at køre mere effektivt, har du en ide om, hvad Microsoft Dynamics NAV kan gøre for din virksomhed. Med denne løsning kan du linke til dine kontor- og lagerdata, dine salgs- og driftsdata. Som resultat kommer alle teammedlemmer til at arbejde ud fra samme grundlag (eller i det mindste arbejde fra samme vejledning), hvilket overflødiggør tidskrævende bøvl med at syntetisere arbejdsgangene og skabe et mere effektivt arbejdsmiljø.

Problemer med lageret er til enormt frustrerende. Der skal være en løsning. Når du har muligheden for effektivt at overvåge og vedligeholde lageret, kan du forudsige efterspørgslen mere præcist. Når du kender dine kunders behov bedre, end de selv gør, bliver du til mere end en leverandør – du bliver en uerstattelig partner. Når du kender de sæsonbestemte behov, markedstendenser og produktrentabilitet, bliver du en yderst effektiv pengeindtjeningsmaskine.

Eliminering

Microsoft Dynamics NAV-løsningen for engrosdistribution eliminerer spild, både hvad angår arbejdstimer og lager – den forebygger fejl, fordi de personer, der har brug for oplysningerne, kan tilgå dem hvor som helst, når som helst, hvorved det også eliminerer frustration, fordi I ved, hvad I har, hvor det er, hvem der har brug for det, og hvordan I kan levere det til dem. Dit salgsteam kan sælge produkter uden tvivl om processen. Teamet i varehuset kan nemt fylde ordrerne. Ledelsen har al den nødvendige viden til at genopfylde lageret.

Et Automatic Data Capture System (ADCS/RF) giver dine medarbejdere mulighed for at administrere lageret under arbejdet ved hjælp af håndholdte computere. Forestil dig det! Ikke mere med at stoppe for at dokumentere hvert enkelt trin i processerne for modtagelse, oplagring og forsendelse. I stedet genereres den dynamiske dokumentation, mens man fysisk flytter produktet.

Hvis dit varehus stadig ikke er fuldautomatiseret, kan dette gøres gradvist og smertefrit. Der er ingen grund til at standse produktionen, mens I får det hele lært. Du kan sagtens tildele stregkoder efterhånden. Du kan også identificere produktets placering, partinumre, fysiske beskrivelser og vægten for jeres varer.

Styrke

Det er ikke nødvendigvis et godt tegn for din virksomhed, hvis I har alt for travlt. Med Microsoft Dynamics NAV vil du skabe et succesrigt arbejdsmiljø. Centraliser data. Afskaf overflødig dataindtastning. Slå bro mellem din salgsstyrke, kundeledelsesadministrationsteamet (CRM), lagerfolkene, regnskabsafdelingen og selve livsnerven i din virksomhed – kunden. Når alle har adgang til de oplysninger, de har brug for, og de opbevares i en centraliseret, systematisk løsning, forener og styrker det dit team, så de får succes.

Med Microsoft Dynamics NAV er vigtige data blot nogle få klik væk, selv hvis man arbejder i andre Microsoft Office systemer. Microsoft Outlook, Word og Excel fungerer alle sømfrit med NAV.

Electronic Data Interchange (EDI) giver kunder og leverandører mulighed for selvbetjening over internettet uden at gå på kompromis med informationssikkerheden. Sådanne selvbetjeningsfunktioner kan give din arbejdsstyrke tid til at fokusere på andre behov.

Oplysning

For alt for mange små til mellemstore virksomheder, genererer deres aktiviteter mere varme end lys. Deres virksomhed kører fast i ineffektiv travlhed. De snubler rundt i et mørke af utilstrækkelig information, ineffektiv implementering og dårlig organisation. Sådan behøver det ikke at være. Tryk på kontakten!

Med Microsoft Dynamics NAV (Navision) har udsigten til dit engros firmas produktivitet, vækst og rentabilitet aldrig været bedre.